Συστατικά
500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
1 μέτριο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
½ κούπα σταφίδες μαύρες
½ κούπα φιστίκια κάσιους
Χυμό από 2 πορτοκάλια
1 πορτοκάλι σε κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
¼ κούπας κρέμα γάλακτος ή 2 κουτ. γλυκού κορν φλαουερ
λίγο βούτυρο
Μερίδες: 4
1 μέτριο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
½ κούπα σταφίδες μαύρες
½ κούπα φιστίκια κάσιους
Χυμό από 2 πορτοκάλια
1 πορτοκάλι σε κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
¼ κούπας κρέμα γάλακτος ή 2 κουτ. γλυκού κορν φλαουερ
λίγο βούτυρο
Μερίδες: 4
Εκτέλεση:
Σε λίγο βούτυρο σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές και το κρεμμύδι.
Μόλις πάρει το κοτόπουλο ωραίο χρώμα, προσθέτουμε τα κάσιους και τις σταφίδες για να σοταριστούν και αυτά.
Στη συνέχεια τα περιχύνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, και τα κομμάτια του άλλου πορτοκαλιού, το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου.
Στο τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος ή το κόρν φλάουερ διαλυμένο σε 1 φλιτ. καφέ κρύο νερό για να δέσει και να χυλώσει η σάλτσα μας.
Συνοδεύεται με φρέσκια πράσινη σαλάτα.