Υλικά
100 γραμμάρια σταφίδες
Μισό κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 ψιλοκομμένα φινόκια
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Χυμός πορτοκάλι
2 κουταλιές μπαλσάμικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φακελάκι κουκουνάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Πρωτοτυπία και νοστιμιά στο τραπέζι!
Καβουρντίζουμε το κουκουνάρι σε τηγάνι με μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ μαζί με το χυμό πορτοκάλι και λίγο ζεστό νερό μέχρι να απορροφήσουν υγρά και να φουσκώσουν.
Σε μία σαλατιέρα βάζουμε το φινόκιο, το λάχανο, το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια. Στραγγίζουμε τις σταφίδες και τις προσθέτουμε στη σαλατιέρα. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.