Eκτέλεση
1. Λιώνετε το Χωριό βιολογικό βούτυρο αγελάδος και το αφήνετε στην άκρη να γίνει χλιαρό προς κρύο.
2. Σε ένα μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, τις σταφίδες, τα καρύδια, το κουάκερ, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύετε, και τέλος προσθέτετε το Χωριό βιολογικό βούτυρο. Αναμειγνύετε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
3. Πλάθετε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού.
4. Ντύνετε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου και τα τοποθετείτε αραιά γιατί απλώνουν στο ψήσιμο.
5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 10 λεπτά.
2. Σε ένα μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, τις σταφίδες, τα καρύδια, το κουάκερ, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύετε, και τέλος προσθέτετε το Χωριό βιολογικό βούτυρο. Αναμειγνύετε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
3. Πλάθετε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού.
4. Ντύνετε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου και τα τοποθετείτε αραιά γιατί απλώνουν στο ψήσιμο.
5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 10 λεπτά.